VÅRA PROJEKT INOM FASTIGHETSUTVECKLING

Att se en möjlighet, att få en känsla för en plats med stor potential. Det är alltid så det börjar. Att sedan få se projekten växa fram steg för steg är något av det roligaste vi vet. Kika gärna in på våra olika projekt för att få se mer av det vi brinner för.

PÅGÅENDE PROJEKT

TYGELSJÖ VY, MALMÖ

14 NYA BOSTÄDER

I utkanten av Tygelsjö västra, med vidsträckt utblick över det karakteristiska skånska landskapet, kommer vi att skapa moderna hem med tydlig karaktär. Tydligt definierade gårdsmiljöer, som flörtar med traditionella skånegårdar, ramar in en gemenskap som sträcker sig vidare ut mot parkmiljön och ängsmarkerna i söder.

PÅGÅENDE PROJEKT

ÄPPELLUNDEN, SIMRISHAMN

9 NYA RADHUS

Äntligen får vi en möjlighet att förverkliga våra visioner på Österlen! Tillsammans med arkitekterna på Krook & Tjäder har vi tagit fram ett projektförslag där vi strävar efter att skapa klimatsmarta och yteffektiva hem till ett rimligt pris kombinerat med god arkitektur och omsorg om detaljerna.

PÅGÅENDE PROJEKT

KVARTERET ANKAN, HÖGASTEN

49 NYA BOSTADSRÄTTER

Några kilometer söder om Helsingborg centrum ska det byggas 49 nya bostadsrätter i stadsdelen Högasten. Området ligger tätt intill Tallskogsleden och med närhet till Råås vackra småbåtshamn och badstrand.

GENOMFÖRDA PROJEKT
BRF KUNGSBERGET, BÅSTAD

NYPRODUKTION – FÄRDIGSTÄLLT 2019

På en västersluttning i Båstad öppnade sig denna möjlighet. Resultatet blev 3 imponerande huskroppar. Alla placerade för maximalt flöde av ljus och med en utsikt över Båstad och Laholmsbukten som det är omöjligt att bli mätt på. Samtidigt som vi lyckades skapa känslan av en varm och välkomnande atmosfär fick dessa bostäder en exklusiv och kosmopolitisk känsla. Allt signerat av den prisbelönta arkitekten Andreas Martin-Lööf. 

BRF PAULINS TRÄDGÅRD, BÅSTAD

OM/TILLBYGGNADSPROJEKT – FÄRDIGSTÄLLT 2017

Mitt i en gammal äppelodling med en enastående utsikt över Laholmsbukten har vi skapat en magnifik plats att trivas på. Nära till såväl morgondopp som till skogspromenad. I en byggnad med tydliga referenser till den klassiska skånelängan har vi, tillsammans med arkitekten Josefin Klein, skapat 10 karaktärsfulla och moderna boenden i en helt oslagbar miljö. 

BRF KARSTORPS GÅRD, LOMMA

OM/TILLBYGGNADSPROJEKT – FÄRDIGSTÄLLT 2011

I Lomma tätorts fantastiska miljö nära hav och natur, blev utgångspunkten för detta projekt en gammal Q-märkt gård. Tillsammans med arkitekten Pawel Biderman skapades här 10 moderna och helt unika lägenheter. Det blev en spektakulär nyproduktion samtidigt som vi tog till vara på gårdens alldeles speciella och lantliga charm. 

KONTAKTA OSS GÄRNA!

EMAIL: info@strandlyckanprojekt.se

TELEFON: +46 733-92 53 52

Strandlyckan Projekt AB

Södra Promenaden 59

211 38 Malmö

KONTAKTA OSS GÄRNA!

EMAIL: info@strandlyckanprojekt.se

TELEFON: +46 733 92 53 52

Strandlyckan Projekt AB

Södra Promenaden 59

211 38 Malmö